top

Conflict aandeelhouders BV

Conflict aandeelhouders bv

Vaak start je samen een bedrijf vanuit idealisme of gedeelde overtuigingen. Toch kan samenwerken conflicten opleveren. Één van de partners is minder actief in de bijdrage of doet niet wat is afgesproken. Of het botst op voortschrijdend inzicht. Je partner ziet zijn toekomst anders, wil door persoonlijke omstandigheden zijn aandelen uitgekeerd zien. Een conflict tussen vennoten ontstaat op deze manier snel. Hoe ga je om met een verschil van inzicht met je mede-aandeelhouders?

Hulp nodig bij het oplossen van een conflict tussen aandeelhouders?

Als neutrale derde partij heb ik ervaring met dit soort situaties en kan ik helpen er samen uit te komen. Één ding is zeker: maar weinig conflicten blijven een conflict als je samenwerkt met een professional. Ik heb maar drie gesprekken nodig - of soms nog minder - om het conflict op te lossen. Voor het cijfermatige deel werk ik indien nodig samen met een gelieerde accountant.

Conflict aandeelhouders BV

Een coach, ook niets voor jou?

Wist je dat de meeste mensen geen contact opnemen met een coach om één van deze vier redenen? Er zijn ook goede redenen, om het toch gewoon te doen. Ik kan je zeker verder helpen, op één van de volgende gebieden:
Neem contact op
Mireille Hoekstra Conflictconsultant

Waar ben je naar op zoek?