top

Over mij

Mijn naam is Mireille Hoekstra. Ik ben conflictconsultant, coach & ademcoach.

Door de jaren heen, ontdekte ik dat het oplossen van conflicten mij natuurlijk afgaat.

In de jaren in loondienst bij verschillende bedrijven in verschillende branches, leerde ik dat communicatie heel belangrijk is, dat conflicten overal voorkomen en wat hun impact op het bedrijf en de mensen is. Vanuit mijn werknemers kant zag ik wat het conflict met werknemers doet. Ik heb geleerd dat dingen die op mijn pad komen niet altijd kan veranderen maar wel kan leren accepteren. Zolang betrokken partijen een conflict willen oplossen dit ook gaat lukken.

Komende uit een ondernemersgezin heb ik van jongs af aan gezien en gehoord wat de gevolgen voor de ondernemer zijn bij interpersoonlijke situaties. En ook dat interpersoonlijke situaties en conflicten overal voorkomen.

Door mijn werkervaring begrijp ik veel arbeidsprocessen en bedrijfsprocessen. Met deze kennis kan ik makkelijk aansluiten bij de situaties die onder mijn aandacht worden gebracht.

Toen ik de Balance Breathing ademtechniek leerde, ervoer ik dat het makkelijker gaat wanneer ik er doorheen adem. Dat het loslaten #hoedan een oplossing heeft.

Het overkwam mij dat ik in de ademsessie herinneringen en ervaringen tegenkwam, waarvan ik zeker wist dat ik ze cognitief had opgelost. Ik leerde, dat er ook herinneringen in je cellen zitten en dat deze herinneringen je onbewust dwars kunnen blijven zitten, tot je ook dit hebt opgelost.

Ik zet mijn ademhaling dan ook bewust in bij conflicten om de rust te bewaren. Ook bij cliënten, om deze te helpen met het loslaten van herinneringen uit het verleden en heden. Hoe krachtig is ademhaling wanneer je begrijpt hoe je deze in kunt zetten, op ieder moment dat jij dat nodig hebt.

Meer weten over ademcoaching? Neem dan contact op.

Wil je weten of ik jou ook kan helpen of hoe ik jou kan helpen?
Neem contact met mij op.

Een coach, ook niets voor jou?

Wist je dat de meeste mensen geen contact opnemen met een coach om één van deze vier redenen? Er zijn ook goede redenen, om het toch gewoon te doen. Ik kan je zeker verder helpen, op één van de volgende gebieden:
Neem contact op
Mireille Hoekstra Conflictconsultant

Waar ben je naar op zoek?