top

Conflict in team

Conflict binnen een team

We hebben steeds vaker zelfsturende teams. Hoe mooi dit ook lijkt, het werkt niet altijd. Soms ontstaan er dan conflicten of situaties die het werkresultaat negatief beïnvloeden en tot gevolg kunnen hebben dat teamleden vertrekken naar andere werkgevers. Dat is niet de bedoeling. Teamconflicten oplossen kan lastig zijn.

Hulp nodig bij het oplossen van een conflict binnen je team?

Heb jij ook een team waar teamleden vertrekken, terwijl je niet echt begrijpt waarom? Ik kom graag met de teamleden praten, om te horen de redenen zijn en te komen tot een oplossing en een goede werksituatie. Vaak helpt een neutrale derde partij, met een neutrale kijk op de zaak. Één ding is zeker: maar weinig conflicten blijven een conflict als je samenwerkt met een professional. Ik heb maar drie gesprekken nodig - of soms nog minder - om het conflict op te lossen.

Conflict in team

Een coach, ook niets voor jou?

Wist je dat de meeste mensen geen contact opnemen met een coach om één van deze vier redenen? Er zijn ook goede redenen, om het toch gewoon te doen. Ik kan je zeker verder helpen, op één van de volgende gebieden:
Neem contact op
Mireille Hoekstra Conflictconsultant

Waar ben je naar op zoek?