top

Conflict met werkgever

Conflict op je werk?

Het kan voorkomen dat je een conflict met je werkgever krijgt. Als je zelf manager bent kan HR niet altijd de oplossing bieden en bij een kleiner bedrijf is er misschien geen HR. Door emotie bij een conflict is goed luisteren en reageren niet altijd mogelijk, een derde onafhankelijke partij kan je hierbij helpen. Als conflictconsultant houd ik mij bezig met het gesprek achter het conflict om bij de kern van de oplossing te komen. Op deze manier is het beter mogelijk een conflict uit te praten.

Hulp nodig bij een conflict met je werkgever?

Om een conflict op de werkvloer op te lossen heb je soms hulp nodig van een professional. Misschien herken je bij jezelf ook wel conflict vermijdend gedrag. Neem gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Één ding is zeker: maar weinig conflicten blijven een conflict als je samenwerkt met een professional. Ik heb maar drie gesprekken nodig - of soms nog minder - om het conflict op te lossen.

Conflict werkgever

Een coach, ook niets voor jou?

Wist je dat de meeste mensen geen contact opnemen met een coach om één van deze vier redenen? Er zijn ook goede redenen, om het toch gewoon te doen. Ik kan je zeker verder helpen, op één van de volgende gebieden:
Neem contact op
Mireille Hoekstra Conflictconsultant

Waar ben je naar op zoek?